Beoordelingen van Wok&Go Zwolle

Recente recensies

5.0
Danny
12 februari 2024

Zoals altijd zeer lekker en voldoende vlees. Goed warm bij aankomst. Ik had het idee dat er iets minder saus in zat dan de vorige keren maar dan kan een incident geweest zijn. Volgende keer ga ik weer bestellen.

Karin Damsma
10 februari 2024

Wok&go op de grote markt is gewoon de beste!!!

Kim
10 februari 2024
Wilco Wittenaar
7 februari 2024

Weer heerlijk gegeten met dank aan Wok&Go. Keep up the good work.

Henzo
6 februari 2024

Lekker zoals altijd en goede kwaliteit

Rietje
5 februari 2024

Altijd lekker, op tijd de bezorging en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hage
2 februari 2024

Top

Andre
24 januari 2024

Prima op tijd, nog voor het tijdstip dat was aangegeven in de email. Kwaliteit van de wokgerechten, de loempia's en de kipkluifjes waren geweldig. Wij weten waar we de volgende keer gaan bestellen.

Didan osman
23 januari 2024

Het eten was heel lekker, de bezorger was heel aardig en snel bezorgd. Dank jullie wel

Mayra
20 januari 2024

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en altijd op tijd geleverd.

Ilona
19 januari 2024
Jansje Dinkelberg
14 januari 2024

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulina
13 januari 2024

Snel, goed warm en lekker

Doorn
6 januari 2024

Mooi op tijd. Heerlijk gegeten

AV
5 januari 2024

Altijd perfect eten, goed warm en zeer betrouwbare bezorgtijd. Zijn ze een keer 5 minuten later dan wordt je gebeld. Perfecte service. Wok to go is onze favoriete maaltijd en bezorging.

Alex
29 december 2023

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Super bedankt dit jaar(2023) voor all het lekkere eten. Het eten was en is super lekker en altijd warm. Tot 2024. Groetjes een klant voor het leven.

Wilco Wittenaar
25 december 2023

Bestelling voor 4 personen gedaan. Supersnelle bezorging en eten was heerlijk. Dank ook voor de geweldige service wat betreft de extra Chinese loempia's. Wij wensen Wok&Go hele fijne feestdagen toe!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rietje
21 december 2023

Op tijd afgeleverd, en goed van smaak en warmte.

G. van Hattem
20 december 2023

Erg lekker en grote porties. Mijn complimenten voor dit lekkere eten.

Angélique
13 december 2023
.
12 december 2023
Hannah
12 december 2023

Normaal vind ik het super lekker maar deze keer leek het wel uit een bak water te komen. Heel slijmerig. Volgende keer beter.

Ali
6 december 2023

Super lekker. Super snel. Super warm 10 sterren

Ineke Vrijburg
26 november 2023
Rietje
18 november 2023

Altijd goed, het eten en de bezorging. Echt top!

Jane
17 november 2023

Erg lekker eten. Heb al vaker besteld bij wok & go, en ze stellen nooit teleur. Het enige minpuntje vond ik dat het best wel lang duurde voordat het bezorgd werd. (Een uur) maar dit kan ook aan de drukte liggen.

Jose
15 november 2023

Stond op aangegeven tijd klaar. Goede temperatuur Smaakte heerlijk

T. Damen
11 november 2023

Altijd lekker. Complimenten inderdaad.

Erwin
7 november 2023

100 van de 10 punten. Eten zo als altijd goed warm en bezorging was 30 minuten eerder dan verwacht. Ook extra opmerking uitgevoerd. Gewoon weer top.

RO
7 november 2023

Altijd heerlijk, op tijd en meer dan genoeg. Deze keer perongeluk verkeerde adres doorgegeven, na een kort belletje stond de vriendelijke bezorger binnen 5 min aan de deur met het warme eten.

Cindy
6 november 2023
Jim
6 november 2023

Het was zoals gewoonlijk weer lekker en vlot bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
4 november 2023
Erik
28 oktober 2023

Bezorging was lekker snel en het eten was weer super lekker en meer dan genoeg

Henk
23 oktober 2023
Wendy
22 oktober 2023

Heerlijk eten, goede portie en nog superwarm toen het bezorgd werd! Doen we zeker vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Admiraal
21 oktober 2023

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd. Geen opmerkingen.

Naomi
19 oktober 2023
Inge
16 oktober 2023

Het is altijd lekker en genoeg maar wanneer je het thuis op een bord doet, zie je pas enorm groot de porties zijn. Dat heb je al lopende niet in de gaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

VG
14 oktober 2023

Heerlijk vers bereid, binnen een uur bezorgd. Aanrader!

Redder
8 oktober 2023

Het eten was ,zoals altijd , smakelijk en volgens verwachting. Maar de bestelde vorken werden niet geleverd. Dit vonden wij wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noah
6 oktober 2023

Kwaliteit. Bestel altijd de char siu wok box. Heerlijk.

We hollander
6 oktober 2023
R
3 oktober 2023

Altijd erg lekker en snelle bezorging! :)

Henriëtte
2 oktober 2023

Nou, beide gerechten waren dit keer behoorlijk pittig gekruid! Weet niet waarom, maar ik vond het echt te gekruid (heb met yoghurt geblust.....)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjen
29 september 2023
Mirjam Dijkstra
29 september 2023

Aangegeven bezorgtijd werd ruimschoots gehaald, het eten was er veel eerder. Binnen een half uur werd het gebracht door een nette, vriendelijke bezorger. Het eten was goed heet en zoals altijd goed op smaak.

Joe
26 september 2023
Erwin
22 september 2023

Goed zo als altijd.

Lineke Backers
22 september 2023
Henzo
19 september 2023

Wokbox sun na kip was heel lekker en pittig. Goede kwaliteit. Net zoals de bezorging.

Rudy
17 september 2023
Inge
13 september 2023

Deze keer ook soep besteld en die viel zeker niet tegen.

Jasmijn
12 september 2023
Mario
9 september 2023

Altijd vers en goed op smaak . En werd netjes op tijd bezorgd . Met een vriendelijke bezorger , goedlachs!

Jurriaan
9 september 2023
Rietje
25 augustus 2023

Op tijd bezorgd, en perfect op temperatuur! Goed van smaak.

Hollander
24 augustus 2023
Robin
19 augustus 2023

Snel, Lekker en voor een prima prijs! Boven de 20euro, nog een extraatje gekregen! Echt Top!

Jansen
18 augustus 2023
A Rocha
17 augustus 2023

Snelle bezorgd, lekker vers!

Jm
16 augustus 2023

Altijd lekker eten van prima kwaliteit

Anoniem
16 augustus 2023

Zoals altijd prima

Rietje
16 augustus 2023

N.v.t

Van Enk
16 augustus 2023

Altijd op tijd, heerlijk eten en lekker warm.

Avm
12 augustus 2023
Wilco Wittenaar
12 augustus 2023

Snel bezorgd en lekker eten. Echt een aanrader. 👌🏻

Danielle
11 augustus 2023

Heerlijk en ruime porties

J Hollander
11 augustus 2023

Alles dik in orde

Vladislav
29 juli 2023

Het was heerlijk. Snelle bezorging! Bedankt!

Ilse
28 juli 2023

Ben echt een fan van jullie eten, daarom voor een vriendin van mij en mezelf zwarte peperbeef besteld. Maar vandaag zaten er haast geen groentes (2 sugersnaps over 2 bakjes) in en had aangeven geen champignons en kool en deze zaten er wel in. De saus was ook de helft minder dan normaal. Was een beetje een domper en verre wat ik van jullie gewend ben. Jammer 😥

Reactie van Wok&Go

Beste Ilse, Mijn excuses dat vandaag niet alles naar wens was. Er stond op de bon en in ons systeem niet dat het zonder champignons en chinese kool moest. Ik heb de overige klachten aan de keuken door gemeld, bedankt voor uw review! Met vriendelijke groetjes, Steve van de Wok & Go

Rietje
23 juli 2023

Snelle levering, en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yunus Sevinc
22 juli 2023

Tip Top!

Jo
20 juli 2023

Lekker en warm En op tijd Geweoon heerlijk

AV
20 juli 2023

Al meerdere keren besteld en altijd vers, warm en heerlijk. Snelle bezorging Onze favoriete maaltijd als we bezorging willen.

Rob Hulsink
14 juli 2023

super lekker weer. En altijd zeer heet bij aflevering. knap hoor!

JB
14 juli 2023

Makkelijk en snel te bestellen, alleen de stokjes zaten er niet bij. Voor de rest prima eten.

m
10 juli 2023

Voorspelling was kwart voor acht bezorgen, maar helaas werden wij toen gebeld met de vraag of wij besteld hadden. Bestelling werd klaargemaakt en de bezorger kwam een half uurtje later. De beloofde gratis kroepoek zat er niet bij als vergoeding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
9 juli 2023
Maarten
7 juli 2023

Netjes op tijd bezorgd en zoals altijd goed warm en vooral erg lekker. Bedankt!

Gerrit
6 juli 2023
Js
4 juli 2023
Isyan
2 juli 2023
Erwin de Regt
1 juli 2023

Bezorging was optijd maar een van de soep die we bestelde was maar half gevuld normaal tot het nokkie dus dat was wel erg slecht.

Trijnie Houde
1 juli 2023

Top

Ivar
30 juni 2023

Lekkere wokbox! Op vrijdagavond binnen een uur bezorgd. Warm en lekker. Daar kan de concurrentie nog wat van leren! Dikke vette aanrader!

Lukasz
29 juni 2023

Leker gegeten zo als altijd

Gerda
23 juni 2023
Desiree
11 juni 2023

Het eten was nog goed warm en smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
6 juni 2023
Wilma
4 juni 2023

Vandaag kreeg ik eindelijk de goede bestelling daar was ik heel erg blij mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wybe
4 juni 2023
Rob Hulsink
2 juni 2023

elke keer weer fantastische smaak. Ook leuk dat jullie aanbiedingen hebben. vriendelijke service en makkelijk bestellen en ophalen!!

Alinda
30 mei 2023

Snelle en vriendelijke service, maar bovenal heerlijk eten!

Marcel
28 mei 2023

Superlekker en snelle, vriendelijke bezorging. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanda
24 mei 2023

Alles was helemaal perfect. Van de tomatensoep tot extra ossenhaas zwarte beef met bami en kipsaté. En natuurlijk de gratis kroepoek. Toppers!

Majda
24 mei 2023
Van der helst
23 mei 2023
Nanda
23 mei 2023

Perfect eten. Alles was goed warm, goede porties met extra ossenhaas en lekker niet bij thuisbezorgd besteld. Gun jullie je eigen marges. Bedankt voor de kroepoek! 👌

Dunnink
15 mei 2023